Wie kroont zich tot clubkampioen 2023-2024?

Op vrijdagavond 18 oktober 2024 is het zover: de tweede editie van het clubkampioenschap van Biljartvereniging Castricum!

De spanning stijgt, want twaalf van van onze beste spelers hebben zich geplaatst door hun dagdeel te winnen. Nu strijden zij om de felbegeerde titel en de eeuwige roem. Wie volgt Robert Tump op, de winnaar van vorig jaar?  

De tien finalisten.

Dit zijn de kampioenen die het tegen elkaar opnemen:                                                                                    

  1. Kees BaarsImg 7460   Kopie
  2. Siem Bakkum 
  3. Gerard Cobelens 
  4. Marcel Gevers                                                                         
  5. Rene Hoogenboom
  6. Ad Kempers
  7. Theo Klaver
  8. Roel van Rosmalen
  9. Rob Stet
  10. Sjaak Stuifbergen
  11. Robert Tump
  12. Gerard Veldt

Volgens de kenners zijn de te kloppen matadoren vooral titelverdediger Robert Tump, Marcel Gevers en Gerard Cobelens. Zij hebben in het afgelopen seizoen grote progressie laten zien waardoor zij de favorietenrol hebben. Gevaarlijke outsiders zijn Sjaak Stuifbergen, Roel van Rosmalen, Theo Klaver en Siem Bakkum. Deze drie spelers staan bekend om hun onverwachte uitschieters. Als de vorm van de dag er is kunnen Kees Baars , Gerard Veldt en Rob Stet het hun opponenten knap lastig maken.

Een avond vol spanning en gezelligheid.

Vanaf 18.45 uur staan de spelers klaar in ons eigen biljartcentrum aan de Van Speykkade 61. De eerste ronde begint stipt om 19.00 uur, dus zorg dat je op tijd bent om de strijd vanaf het begin mee te maken. Natuurlijk maken we er een gezellige avond van, vol sportieve prestaties én de nodige humor. De organisatie ligt in handen van Alex Volker, dus dat zit wel snor!

Het strijdplan

Alle wedstrijden worden gespeeld volgens het principe van "uit is uit" met een maximum van 25 beurten. Deze opzet zorgt voor een snel verloop van de wedstrijden. De finalisten moeten er direct staan want verlies betekent uitschakeling oftewel einde droom. 

  • De eerste ronde bepaalt wie doorgaat: de winnaars plus de beste nummer 2.
  • In de tweede ronde plaatsen zich de drie winnaars en de beste verliezer voor de halve finale.
  • In de halve finale strijden zij voor een plek in de finale, waar de winnaar uiteindelijk gekroond wordt tot clubkampioen! 

Kom jouw winnaar aanmoedigen!

We nodigen alle leden en andere geïnteresseerden van harte uit om te komen kijken en hun winnaar van het dagdeel aan te moedigen. Of je nu komt voor de spannende partijen of voor de gezelligheid, je bent van harte welkom! Samen maken we er een leuke avond van. Moge de beste biljarter winnen!

Kortom: noteer vrijdag 18 oktober in je agenda en kom vooral langs om de sfeer te proeven en jouw favoriet naar de overwinning te schreeuwen!