Kaderstrijd: Voorbeschouwing door de trouwe Fan van het BVC Targa-Team!

Beste biljartliefhebbers,

Het is bijna zover! Op zaterdag 8 en zondag 9 juni 2024 gaat de nationale finale voor kaderteams losbarsten in De Veemarkt te Doetinchem. Het belooft een spannende strijd te worden, want de vier beste teams van Nederland hebben zich gekwalificeerd voor dit prestigieuze evenement. Laten we eens kijken naar de teams die de keuen zullen kruisen.

Spoorweg Sportvereniging (SSV) - Venlo.

Deze club uit het 'stedje van lol en plezeer' heeft haar naam, van gevaarlijke outsider, alle  eer aangedaan door in de halve finale de nationaal kampioenen van vorig jaar te verslaan. Met spelers die in de discipline kader 38/2 uitkomen, zijn ze een niet te onderschatten tegenstander. Elk van de spelers moet tussen de 110 en 140 caramboles maken, en met negen vakken tot hun beschikking, beheersen ze het spel tot in de puntjes.

Carambole Brabant - Rumpt.

Dit team uit de gemeente West Betuwe heeft al een indrukwekkend palmares. Recentelijk wist Marcel van Dijk, in de thuisbasis van dit team, het Nationale Kampioenschap 57/2 op zijn naam te schrijven. In de halve finale lieten ze de eeuwige rivalen uit Schagen van het BVC Targa-Team, achter zich. Met een teamgemiddelde van 17.42 zijn ze een kracht om rekening mee te houden. Als je tegen deze mannen speelt, weet je dat je voor een uitdaging staat.

Biljartvereniging 't Ivoor - Boxtel.

De club uit het pittoreske Boxtel, bekend als de stad van de Keistampers en de thuisbasis van darter Michael van Gerwen, is net zo gedreven als hun beroemde plaatsgenoot. Hoewel ze in de reguliere competitie tweede werden, hebben ze in de halve finale laten zien waartoe ze in staat zijn door al hun wedstrijden te winnen. Dit team laat niemand onberoerd en zal alles op alles zetten om de titel te grijpen.

BVC Targa-Team - De persoonlijke favoriet.

Ons eigen team, BVC Targa, staat te popelen om te laten zien wat ze in huis hebben. Onder leiding van Alex Volker en met sterke spelers zoals Martin Guldemond, Marcel van Dijk, Vincent Veldt en Jeffrey Lenaers, zijn ze klaar voor de strijd. Ze hebben hard getraind om in topvorm aan de start te staan. Hun droom om kampioen te worden leeft meer dan ooit, en met de steun van de fans kan dit wel eens de doorslaggevende factor zijn.

Evenementdetails

De wedstrijden beginnen zowel op zaterdag als op zondag om 10.00 uur in Biljartcafé de Veemarkt, Veemarkt 4, Doetinchem. Mis deze kans niet om biljart op topniveau te beleven! Ik reken op een sfeervol weekend vol spanning en sensatie. Go Targa!

Met sportieve groet,

De trouwe fan van het BVC Targa-Team

P.S. Houd de website deze week goed in de gaten! Er komt nog een artikel met een bijzondere oproep en verrassende informatie. Mis het niet!